2014-02-17 09:10:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ma megint hatékony lehet

Napi horoszkóp február 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Bár a hétfő általában nem kedvez a romantikának, ez a mai nap mégis kivételes lehet e téren. A kedvesével újra egymásra találhatnak, amihez egy nem remélt véletlen is hozzájárulhat. Éljen az alkalommal! Érezze a régi tüzet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Sok pihenésre számíthat a mai napon. Mintha csak üdülni ment volna be a munkahelyére. Használja ki e jó lehetőséget a kapcsolatépítésre! Keresse a barátságot a kollégáival és a főnökeivel is! Ez nem stréberség, csak okosság.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy barátjában csalódhat a mai napon. Vegye azonban figyelembe, hogy az illető nem készakarva tolt ki önnel. Őt is a kényszerűség mozgatta. Azért persze számon kérheti, hogy tisztázzák a helyzetet. De ne legyen ellenséges vele!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma megint extra hatékonyságot tanúsíthat. Negyed annyi idő alatt old meg problémákat, mint a kollégái. A hatékonyságát persze nem csak a fürgeségének köszönheti, hanem egy újszerű megoldásnak, azaz a találékonyságának is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Amiben a múltban nagyon hitt, mára kiderülhet, hogy csupán illúzió volt. Nem kell azonban elkeserednie, mert illúziónak, mesének nagyon szép volt. Igaz, ami igaz, most annál jobban fáj. De mi lett volna, ha még ez sincs?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Már majdnem kifecseg egy régi titkot, ámde szerencsére még időben rájön, hogy ezzel csak még többet ártana. A maga lelkén másként is könnyíthet. Nem kellene még tovább búsítania azt, akinek egyszer úgyis ártott.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Álmos, egyhangúan folyó napra számíthat. Ez a jó, mert ebben az unalomban szülhet meg egy nagyszerű gondolatot. Aminek lassan el is kezdhet a végére járni. A megvalósítással azonban még várjon! Csak gyűjtsön információkat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma azt gyakorolhatja, ami a legnehezebben megy: a megbocsátást és/vagy a bocsánatkérést. Ideje feledni és feledtetni bizonyos kínos dolgokat. Ugye ön is le szokta tisztítani a sarat, ami a cipőjére tapad? Nehezíti a továbblépést.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Érzi már, hogy a gondolat micsoda teremtő erővel bír? Sajnálatos, ha ez éppen egy rossz gondolata miatt világlik ki ön előtt oly élesen. De a Nyilas hátrafelé lő, ugye? Ön is visszájára fordíthat mindent. Gondoljon ma jót!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön nagyon nehezen viseli el, ha ugráltatják, folyton csicskáztatják a főnökei. Akkor meg miért is választotta épp ezt a munkahelyet? Önnek lenne rá módja, hogy valamiben professzionális módon képviselje magát. Lehet, hogy ehhez tanulnia kell.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ne engedje, hogy apró, lényegtelen események negatív módon befolyásolják az ön hangulatát. Egyszerűen ne is törődjön az önt érő kritikákkal. Ön ebben mesteri fokot tud elérni: miért is van ma másként? Higgyen magában!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Önt érheti ma az a megtisztelő feladat, hogy közvetíthet a családjában két generáció között. Ezeket a problémákat általában megoldhatatlannak tartják. Pedig mindenki volt fiatal, s lesz öreg is. Ön szerencsés: fiatalon is öreg, öregen is fiatal.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: